Χορηγία της AUTOVISION στο AUTO FORUM 2017

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο Auto forum 2017, την Πέμπτη 2/11/2017 στο ξενοδοχείο Divani  Apollon Palace. Η  AUTOVISION συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο, στη διάρκεια του οποίου αναπτύχθηκαν σημαντικά θέματα στον τομέα της αυτοκίνησης και τους τρόπους συμβολής όλων των εμπλεκομένων φορέων στο κρίσιμο ζήτημα της οδικής ασφάλειας.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, της HELLASTRON, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος  και του Πανελλήνιου συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος  της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής οδικής ασφάλειας της Βουλής κ. Γεώργιος Ουρσουζίδης, ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας κ. Graziella Jost και η κυρία Μυλωνά Πρόεδρος & ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια Πάνος Μυλωνάς.

Το θέμα του τεχνικού ελέγχου και της συμβολής του στην οδική ασφάλεια αναπτύχθηκε διεξοδικά σε πάνελ με τίτλο: "Αναγκαίες ενέργειες πριν την χρήση του οχήματος" με συντονιστή τον κ. Τάκη Πουρναράκη. Σε αυτό συμμετείχαν ο κ. Βασίλειος Καραφέρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOVISION SAKAR A.E, ο κ. Κωνσταντίνος Βήκας, εκπρόσωπος του Πανελλήνιου συνδέσμου ιδιωτικών ΚΤΕΟ και ο κ. Δημήτριος Πάτσιος, Γενικός Δ/ντης του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων.

Η ανταλλαγή απόψεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι ομιλίες  και τα συμπεράσματα  που εξήχθησαν  θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας στην χώρα μας. Ευελπιστούμε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες διοργανώσεις .