Συνεργασία

Κινητές Μονάδες Τεχνικού Ελέγχου

Εργαστήριο Διακριβώσεων

Εξοπλισμός Ελέγχου

Σύμβουλος Ποιότητας

Γιατί να μας επιλέξεις


Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Πολύ γρήγορη διαδικασία. Πολύ καλή οργάνωση. Επισκέπτομαι το ΚΤΕΟ κάθε το χρόνο τα τελευταία 5 χρόνια και λαμβάνω πάντα εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Ρένα Βαϊραμίδου


Μετά την σημερινή επίσκεψη, διαπίστωσα ένα άριστο ΚΤΕΟ με ευγενέστατη υποδοχή και ενημέρωση από την γραμματεία, έμπειρους και ορεξάτους μηχανικούς, ανταγωνιστικες τιμές και… 2…δωράκια… Μόνιμα εδώ….
ΜΕΝΗΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ


Άμεση εξυπηρέτηση πελατών με ευγένεια και χαμόγελο.Τηρουνται ολα τα μέτρα ασφαλείας κ υγιεινης…κ φυσικά εκτός από τον κερασμενο καφέ,ο πελάτης φεύγει κ με δώρο
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Προσήλθα στο ΚΤΕΟ για κάρτα καυσαερίων με το πέντε μηνών μωρό μου και αμέσως μου έδωσαν προτεραιότητα ώστε να μην ταλαιπωρηθώ ούτε εγώ ούτε το μωρό μου. Τελείωσα κυριολεκτικά σε πέντε λεπτά. Αυτά εκτιμούνται πολύ AUTOVISION να το ξέρετε!
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗ


Πολύ καλό και επαγγελματικό ΚΤΕΟ που βάζει την ασφάλεια των επιβατών σε πρώτη προτεραιότητα (αν έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο δεν το προσπερνούν). Άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση με ευγενέστατο προσωπικό.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΟΥΚΟΣ


Το δικό μου ΚΤΕΟ επαγγελματίες στην δουλειά τους. Σε ενημερώνουν και τηλεφωνικά για το επόμενο σου ραντεβού. Το συστήνω ανεπιφύλακτα
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ


Το καλύτερο μέρος για την πλήρη τεχνική φροντίδα του αυτοκινήτου…άμεση και τάχιστη εξυπηρέτηση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ