Το μεγαλύτερο Δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με περισσότερα από 54 σημεία σε όλη την Ελλάδα

AUTOVISION SAKAR

Η AUTOVISION αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα τεχνικού ελέγχου στην Ελλάδα και εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην χώρα μας με περισσότερα από 54 σημεία σε όλη την επικράτεια.

Στο Δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ της ΑUTOVISION παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου ελαφρών, βαρέων και δικύκλων οχημάτων, ενώ παράλληλα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών (έλεγχος εγκατάστασης και απεγκατάστασης LPG και CNG, έλεγχος εγκατάστασης ABS)

Η AUTOVISION εγκαινίασε πρωτοπόρες διαδικασίες στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων. Εφάρμοσε πρώτη την αυτοματοποιημένη διενέργεια ελέγχου με την χρήση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους προμηθευτές του εξωτερικού.

Παράλληλα καθιέρωσε πρότυπες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση πελατών, όπως την ενημέρωση τους για τις προθεσμίες τεχνικού ελέγχου μέσω email, sms, viber και τηλεφωνικά. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κλείσουν το ραντεβού τους online μέσω της ιστοσελίδας www.autovision.gr ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά καλώντας τον ενιαίο πανελλαδικό αριθμό 10600.

Το Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας και αναπτύσσεται:

 • Στην Αττική σε 14 σημεία (Κηφισιά, Μενίδι, Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Βάρη, Ν. Φάληρο, Περιστέρι, Πικέρμι, Κορωπί, Μεταμόρφωση, Παλλήνη, Ρέντη, Παιανία, Ασπρόπυργος και Σαλαμίνα)
 • Στη Θεσσαλονίκη σε 2 σημεία (Θέρμη και Πολίχνη)
 • Στη Μακεδονία σε 12 σημεία (Πέλλα, Σέρρες, Μουδανιά, Πτολεμαϊδα, Δράμα, Καβάλα, Χρυσούπολη, 2 ΚΤΕΟ στην Κατερίνη, 2 ΚΤΕΟ στο Κιλκίς και Καστοριά)
 • Στη Δυτική Ελλάδα σε 4 σημεία (Ιωάννινα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα)
 • Στη Θεσσαλία  σε 3 σημεία (Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα)
 • Στη Στερεά Ελλάδα σε 2 σημεία (Λιβαδειά και Λαμία)
 • Στην Πελοπόννησο σε 7 σημεία (Αργολίδα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αίγιο, Πύργος, Κυπαρισσία)
 • Στα νησιά σε 6 σημεία (2 ΚΤΕΟ στη Ρόδο,  Κάλυμνος, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος) 
 • Στην Κρήτη σε 4 σημεία (2 ΚΤΕΟ στο Ηράκλειο, Μεσσαρά και Ρέθυμνο).

Επίσης πιστή στην φιλοσοφία της να καινοτομεί και να πρωτοπορεί και προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες τεχνικού ελέγχου οχημάτων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, η AUTOVISION έχει επενδύσει σε δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ελέγχου ελαφρών και δικύκλων οχημάτων.

Από το 2004 έως και σήμερα έχουν διενεργηθεί

12.000.000 τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων.

Σε ετήσια βάση διενεργούνται περίπου

800.000 τεχνικοί έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος της AUTOVISION είναι η εξασφάλιση της ποιότητας του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων με άμεση συνέπεια την υποστήριξη της οδικής ασφάλειας των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Για την επίτευξη των στόχων της η AUTOVISION πραγματοποιεί συστηματικές επιθεωρήσεις στο δίκτυο των συνεργατών της, και εκπαιδεύσεις στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών και μεθόδων τεχνικού ελέγχου που ισχύουν πανευρωπαϊκά. Η εταιρεία φροντίζει τη διασφάλιση της τήρησης όλων των ισχυουσών νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν τον θεσμό του τεχνικού ελέγχου.

Επιπλέον στα πλαίσια ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος η AUTOVISION SAKAR A.Ε. έχει καθιερώσει συγκεκριμένους κανόνες, δεσμευτικούς για όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους της και οι οποίοι αντανακλώνται στην εταιρική πολιτική για την ποιότητα και περιβάλλον.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015

Η AUTOVISION-SAKAR A.E. πιστοποιήθηκε με το αναθεωρημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 ως προς το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας το οποίο εφαρμόζει από το 2007, με σκοπό την διαρκή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015

Η AUTOVISION SAKAR A.E. πιστοποιήθηκε κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015 ως προς το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης το οποίο εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητές της, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ κατά ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013

Η AUTOVISION SAKAR A.E. πιστοποιήθηκε κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 ως προς το Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών, το οποίο εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητές της, με σκοπό τη συνολική διαχείριση και αποτελεσματική ασφάλεια της πληροφορίας που κατέχει.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017

Το Εργαστήριο Διακριβώσεων της AUTOVISION-SAKAR A.E. διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2005, την 20η Ιανουαρίου 2009 με σκοπό την παροχή στα ΙΚΤΕΟ του Δικτύου υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διακρίβωσης του ελεγκτικού εξοπλισμού αυτών.

Το Πεδίο Διαπίστευσης περιλαμβάνει :

  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου της οριζόντιας μετατόπισης (σύγκλισης/απόκλισης) των οχημάτων.
  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου των συστημάτων πέδησης των οχημάτων.
  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου των αναρτήσεων των οχημάτων.
  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου των προβολέων των οχημάτων ως προς την κλίση της φωτεινής δέσμης.
  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου των προβολέων των οχημάτων ως προς την ένταση της φωτεινής δέσμης.
  • τους αναλυτές καυσαερίων βενζινοκίνητων οχημάτων, κλάσεως 0, Ι και ΙΙ.
  • τους αναλυτές καυσαερίων πετρελαιοκινήτων οχημάτων.
  • τις μετρητικές διατάξεις ελέγχου της πίεσης των ελαστικών των οχημάτων.
  • τον μετρητή του βάθους πέλματος των ελαστικών των οχημάτων.

Το Εργαστήριο δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες του διακριβώσεις υψηλής ποιότητας και να βελτιώνει συνεχώς τον βαθμό ικανοποίησης αυτών. Για τον σκοπό αυτόν διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο να διεξάγει τις διακριβώσεις, ενώ διαθέτει επίσης υπερσύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι η παροχή διακριβώσεων υψηλής στάθμης, ώστε να διασφαλίζεται ο πλήρης και ορθός τεχνικός έλεγχος του οχήματος από τον ελεγκτικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα την διασφάλιση τόσο της οδικής ασφάλειας όσο και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνία με το Εργαστήριο διακριβώσεων:

Εργαστήριο Διακριβώσεων AUTOVISION SAKAR A.E.
Ροβέρτου Γκάλλι 77 Τ.Κ. 163 46 Ηλιούπολη, Αθήνα
Τηλ.: 210 996 6127
Email: [email protected]

Για να δείτε το Πεδίο Διαπίστευσης της AUTOVISION SAKAR A.E πατήστε εδώ.