Χορηγία της AUTOVISION στο 5ο AUTO FORUM 2022

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Auto Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/05/2022 υβριδικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας LiveOn και με φυσική παρουσία στο Divani Caravel. Η Autovision συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο, στη διάρκεια του οποίου ήρθαν στο προσκήνιο οι δράσεις που απαιτούνται ώστε να γίνει η Αττική μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Δήμου Αθηναίων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, της Ένωσης Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κλπ. Συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων κ. Γεώργιος Βασιλάκης και η Πρόεδρος & ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια Πάνος Μυλωνάς, κυρία Βασιλική Μυλωνά .

Το θέμα του τεχνικού ελέγχου και της συμβολής του στην οδική ασφάλεια ανέπτυξε διεξοδικά στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOVISION SAKAR A.E. και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδος κ. Βασίλης Καραφέρης, με τίτλο: «Η Αναγκαιότητα του Τεχνικού Ελέγχου για Ασφαλή Μετακίνηση».

Ο κ. Βασίλης Καραφέρης συμμετείχε επίσης στο panel 1 του συνεδρίου, στο οποίο έγινε συζήτηση με θέμα: «Κυκλοφοριακό, το μεγαλύτερο πρόβλημα των κατοίκων της Αθήνας» με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Τάκη Πουρναράκη. Σε αυτό συμμετείχαν επίσης ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτης Καρυώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων κ. Παναγιώτης Παπαντωνίου και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων κ. Δημήτριος Πάτσιος.

Η ανταλλαγή απόψεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι ομιλίες και τα συμπεράσματα που εξήχθησαν θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, όσον αφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής. Ευελπιστούμε στο μέλλον να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες διοργανώσεις.