Συνεχίζουμε τη Στήριξη στο ΕΚΑΒ με Δωρεάν Τεχνικούς Ελέγχους για 3 Ακόμα Χρόνια

Η AUTOVISION, το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η AUTOVISION θα παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων των ασθενοφόρων και των μοτοσυκλετών.

Είναι μεγάλη μας τιμή να φροντίζουμε για την ασφάλεια αυτών, που φροντίζουν για όλους μας! Αναγνωρίζουμε το ζωτικό έργο του ΕΚΑΒ και δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στην απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων του, τα οποία είναι κρίσιμα για την άμεση παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ εργάζεται ακούραστα και με αυτοθυσία για να εξασφαλίσει την άμεση και αποτελεσματική παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, και εμείς στην AUTOVISION νιώθουμε υπερηφάνεια που μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει τον πλήρη τεχνικό έλεγχο, που διασφαλίζει ότι τα οχήματα πληρούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας. Επιπλέον, οι ενδιάμεσοι εκούσιοι έλεγχοι βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία των οχημάτων του ΕΚΑΒ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOVISION, κ. Βασίλης Καραφέρης δήλωσε: «Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς που καθημερινά σώζουν ζωές. Με αυτή την πρωτοβουλία, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να υποστηρίξουμε το πολύτιμο έργο του ΕΚΑΒ.»