Επιτυχημένη επιστροφή για το Κύπελλο Ελλάδας Karting

Με 17 ταλαντούχους οδηγούς να αντιμετωπίζουν αντιπάλους στην πίστα, χρονόμετρο αλλά και τον καιρό, πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του Κυπέλλου Ελλάδας Karting! Θεσμός που επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές σεζόν, έχοντας τη χορηγία της Autovision, που στέκεται πάντα κοντά στο ελληνικό karting και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το ραντεβού είχε δοθεί για το Kartodromo και οι συμμετέχοντες στην πρώτη εγχώρια διοργάνωση karting για το 2022, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στην κατηγορία Mini, οι 13 συμμετέχοντες είχαν για πρώτη φορά στη διάθεση τους κινητήρες της τελευταίας homologation της FIA Karting, ενώ χρησιμοποιούσαν ελαστικά Vega. Μεγάλος πρωταγωνιστής αποδείχθηκε ο Βασίλης Μαλαμής (#1, Speedforce, Exprit-TM) που πήρε τη νίκη τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2022.

Στην κατηγορία Junior όπου χρησιμοποιούνται αποκλειστικά κινητήρες Rotax Max Evo και ελαστικά LeCont, είχαμε εναλλαγές στην κορυφή στην πορεία της ημέρας. Ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (#26, Praga Zahos Karting, Praga-Rotax) επικράτησε των αντιπάλων του και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2022.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, με την πρεμιέρα της νέας σεζόν να είναι προγραμματισμένη πάλι στο Kartodromo.

Το Κύπελλο Ελλάδας Karting είχε τη χορηγία της Autovision, διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια είχε η IRON Team.

Η AUTOVISION  συγχαίρει τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους, καθώς και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση!