Συνέχεια στη Σπάρτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting με χορηγό την AUTOVISION

 

Επιστροφή στη δράση για το αναβαθμισμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, που μετά την πρεμιέρα του «Kartodromo» των Αφιδνών και την καλοκαιρινή μάχη στην πίστα «San Nicolas» της Καλαμάτας, αυτή τη φορά επισκέπτεται τη Σπάρτη!

Την προσεχή Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 22 ταλαντούχοι οδηγοί που ανήκουν στην αφρόκρεμα του ελληνικού karting, δίνουν ραντεβού για το «Sparta Racing Circuit Motul». Τη μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του φετινού προγράμματος (1300 μέτρα), με ενδιαφέρουσα χάραξη που συνδυάζει γρήγορα και πιο αργά, τεχνικά κομμάτια.

Ο αγώνας στην πρωτεύουσα της Λακωνίας έχει τη χορηγία της AUTOVISION που στέκεται πάντα κοντά στο ελληνικό karting και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και φέτος χορηγεί όλους τους γύρους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Η λίστα συμμετοχών απλώνεται σε τέσσερις δημοφιλείς κατηγορίες: τη MINI, τη JUNIOR, τη SENIOR και την KZ3.

Σε ό,τι αφορά στις διαδικασίες του αγώνα, η δομή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting περιλαμβάνει Σκέλος Α, Ημιτελικό και Τελικό.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα karting διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις, σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια έχει η IRON Team.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!