Με 30 συμμετοχές ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2022 με χορηγό την ΑUTOVISION

Ήρθε η ώρα να κλείσει η αυλαία του αναβαθμισμένου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting για το 2022, με τον τέταρτο και τελευταίο γύρο της σεζόν να διεξάγεται εκεί που ξεκίνησαν όλα: στο Kartodromo. Μετά την πρεμιέρα στην πίστα των Αδιφνών και τις δοκιμασίες σε Καλαμάτα και Σπάρτη, η ελίτ του ελληνικού karting επιστρέφει στην Αττική για έναν «τελευταίο χορό».

Όπως και οι υπόλοιπες στάσεις του πρωταθλήματος, ο αγώνας που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου θα έχει τη χορηγία της AUTOVISION, που στέκεται πάντα κοντά στο ελληνικό karting και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στο ραντεβού στο Kartodromo θα δώσουν το «παρών» συνολικά 30 ταλαντούχοι οδηγοί, που θα μοιραστούν σε τρεις δημοφιλείς κατηγορίες: τη MINI, τη JUNIOR και τη SENIOR.

Σχετικά με τις αγωνιστικές διαδικασίες του φινάλε της σεζόν, θυμίζουμε πως η δομή των αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting περιλαμβάνει Χρονομετρημένες Δοκιμές, Προκριματικό, Ημιτελικό και Τελικό.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα karting που έχει τη χορηγία της AUTOVISION, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις, σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια έχει η IRON Team.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!